vineri, 1 octombrie 2010

BULETIN DE PRESĂ

A PROVOCAT UN ACCIDENT RUTIER PE DN 6
În data de 30.09.2010, în jurul orelor 05.30, C.IONUT de 22 ani, domiciliat în Strehaia, judeţul Mehedinţi, în timp ce conducea un autoturism pe DN 6 din direcţia Orşova spre Caransebeş, a efectuat manevra de depăşire neregulamentară a unui ansamblu de autovehicule format dintr-un autotractor şi o semiremorcă şi a intrat în coliziune frontală cu o autoutilitară ce circula regulamentar din sens opus, oprindu-se în şanţul de pe marginea părţii carosabile.
În urma accidentului a rezultat rănirea gravă a conducătorului autoutilitarei P.NICA, de 42 ani, din comuna Podeni, judeţul Mehedinţi şi a conducătorului C.IONUT, ambii fiind transportaţi la Spitalul Judeţean Drobeta – Turnu Severin unde au rămas internaţi.
Cei trei conducători auto au fost testaţi cu aparatul alcooltest rezultatele fiind negative.
Faţă de C.IONUT se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de vătămare corporală din culpă.

FĂRĂ PERMIS DE CONDUCERE DAR LA VOLANULUI UNUI AUTOTURISM
În data de 30.09.2010, în jurul orelor 17.3, lucrători din cadrul Poliţiei Oraşului Oţelu Roşu, au oprit pentru control pe strada Gării, din localitate un autoturism.
În urma verificărilor efectuate s-a stabilit că autovehiculul a fost condus de H.CULITA, de 31 ani, din Oţelu Roşu fără a deţine însă permis de conducere.
În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducere pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană care nu posedă permis de conducere.

A PIERDUT CONTROLUL AUTOTURISMULUI ŞI A LOVIT UN COPAC
În data de 30.09.2010, în jurul orelor 21.00, D.MARIANA de 24 ani din Bolvaşniţa în timp ce conducea un autoturism DN 68, din direcţia Glimboca spre Obreja, din cauza vitezei excesive a pierdut controlul autoturismului, a părăsit partea carosabilă, lovind cu partea lateral dreapta a autoturismului un copac.
În urma accidentului a rezultat rănirea gravă a conducătoarei auto şi rănirea uşoară a pasagerului L.DORIN de 51 ani din Oţelu Roşu, ambii fiind transportaţi la Spitalul municipal Caransebeş unde au rămas internaţi.
Conducătoarei auto i-au fost recoltate două probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.
În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiuni de vătămare corporală din culpă.

FĂRĂ PERMIS DE CONDUCERE ŞI CU REMORCA PLINĂ CU MATERIAL LEMNOS
În data de 30.09.2010, în jurul orelor 22.45, o patrulă formată din doi poliţişti în timp ce desfăşurau activităţi de supraveghere şi îndrumare a traficului rutier pe DN 58 B au oprit pentru control un tractor fără plăcuţe de înmatriculare ce tracta o remorcă încărcată cu material lemnos.
În urma verificărilor efectuate s-a stabilit că autovehiculul a fost condus de L.FLORIN de 37 ani, din Berzovia, pe raza localităţii Gherteniş fără a poseda permis de conducere iar tractorul nu era înmatriculat.
În ceea ce priveşte materialul lemnos transportat, acesta a declarat că a fost tăiat de el cu un fierăstrău mecanic. Bărbatul a tăiat un număr de 11 arbori nemarcaţi cu o lungime de aproximativ 3 m lungime.
În cauză se efectuează cercetări cu privire la săvârşirea infracţiunilor de conducere pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană fără permis de conducere, conducerea pe drumurile publice de către o persoană a unui autovehicul neînmatriculat, tăiere ilegală de arbori nemarcaţi şi furt de material lemnos.






PURTĂTOR DE CUVÂNT
Agent de poliţie
CĂRBUNARU ANCUŢA-RAMONA

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu