joi, 7 octombrie 2010

BULETIN DE PRESĂ


A DESCHIS UŞA AUTOTURISMULUI FĂRĂ SĂ SE ASIGURE ŞI A LOVIT UN BICICLIST
În data de 06.10.2010, în jurul orelor 10.30, Poliţia Comunală Bozovici a fost sesizată telefonic despre producerea unui accident de circulaţie soldat cu un rănit uşor, în parcarea din faţa Liceului Teoretic Bozovici.
Poliţiştii deplasaţi la faţa locului au constatat că în timp ce A.LAZĂR, 39 de ani, din Bozovici, se afla parcat cu autoturismul, a deschis uşa din partea stânga faţă fără a se asigura, moment în care l-a lovit pe biciclistul P.GHEORGHE, 53 de ani, din Bozovici, ce se deplasa pe acostamentul drumului naţional 57B.
În urma accidentului a rezultat rănirea uşoară a biciclistului care a fost transportat la Spitalul Bozovici, nefiind necesară internarea acestuia.
În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de vătămare corporală din culpă.

URMĂRIT INTERNAŢIONAL DEPISTAT LA CARANSEBEŞ
În data de 06.10.2010 pe baza informaţiilor deţinute, lucrători din cadrul Inspectoratului de Poliţie Caraş-Severin - Serviciul de Investigaţii Criminale au depistat un urmărit internaţional pe raza municipiului Caransebeş.
P.DĂNILĂ în vârstă de 40 ani, domiciliat în Mehadia, în data de 02.10.2010 s-a internat sub numele de P.PAVEL la Spitalul Municipal Caransebeş unde a suferit o intervenţie chirurgicală.
Pe numele bărbatului Tribunalul Caraş-Severin în anul 2004 a emis un mandat de executare a pedepsei închisorii de 3,4 ani pentru săvârşirea infracţiunii de înşelăciune.
Condamnatul urmează să fie depus în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă din cadrul Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Caraş-Severin.

CU AUTOTURISMUL NEÎNMATRICULAT PE DRUMURILE PUBLICE
În data de 06.10.2010, în jurul orelor 17.30, în timp ce lucrători din cadrul Poliţiei Municipiului Caransebeş efectuau activităţi de supraveghere şi îndrumare a traficului rutier pe strada Ardealului, au oprit pentru control un autoturism.
În urma verificărilor efectuate s-a stabilit că autovehiculul a fost condus de către L.RAUL ADRIAN de 20 ani, din Caransebeş, însă numărul de înmatriculare provizoriu a expirat în data de 05.10.2010.
Faţă de conducătorul auto se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducere pe drumurile publice de către o persoană, a unui autovehicul neînmatriculat.



PURTĂTOR DE CUVÂNT
Agent de poliţie
CĂRBUNARU ANCUŢA-RAMONA

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu