luni, 27 iunie 2011

BULETIN DE PRESĂ

N-AU SCĂPAT DE CONTROLUL POLIŢIŞTILOR
Controlul poliţiştilor în noaptea de 25/26.06.2011, a scos la iveală un furt de profile metalice şi scule sustrase din spatele unei uzine de pe raza municipiului Caransebeş.
Poliţiştii au oprit pentru control două autoturisme în zona unei societăţi comerciale. Unul dintre vehicule era condus de către R.IOAN, de 59 de ani, iar D.COSTEL, de 33 de ani, era pasager. Tot în interiorul maşinii au fost găsite patru profile metalice de tip şină cale ferată în lungime de 2,80 m fiecare, opt plăci metalice de fixare a şinei şi mai multe răngi metalice.
Cel de al-doilea autoturism era condus de B.ROMEO, în vârstă de 18 ani, iar pe bancheta din spate se afla R.CODRUŢ, de 30 de ani. Şi în acest autovehicul au fost găsite două bucăţi de corniere metalice în lungime de 40 cm, 21 de plăci metalice de fixare a şinei, şuruburi tip trifoane şi mai multe scule, respectiv o rangă metalică, un târnăcop şi un bomfaier.
În urma verificărilor efectuate s-a constatat că obiectele metalice au fost sustrase din spatele unei uzine în cursul nopţii şi urmau a fi valorificate la un centru de colectare a fierului vechi de pe raza oraşului Oţelu Roşu.
Poliţiştii continuă cercetările sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat.

DE MIC LA VOLAN
Poliţiştii rutieri, în cadrul unei acţiuni desfăşurate în cursul zilei de 26.06.2011, au oprit pentru control un autoturism pe raza localităţii Ohaba Mâtnic.
Cu ocazia verificărilor efectuate s-a constatat că pe scaunul din dreapta se afla S.FLORIN, de 35 de ani, iar la volanul autovehiculului fiul acestuia de numai 10 ani.
În cauză s-a întocmit un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârşirii infracţiunii de încredinţare cu ştiinţă a unui autovehicul pentru a fi condus pe drumul public unei persoane ce nu posedă permis de conducere.
După aproximativ două ore poliţiştii au depistat un alt tânăr în vârstă de 22 de ani, care conducea o motocicletă neînmatriculată şi fără a poseda permis de conducere.
Tânărul, L.LIVIU, conducea autovehiculul pe raza localităţii Obreja, când a fost oprit pentru control.
Şi în acest caz, s-a întocmit un dosar penal pentru săvârşirea infracţiunii de conducere pe drumurile publice a unui autovehicul neînmatriculat şi fără a poseda permis de conducere.

ŞI-A RECUPERAT BUNURILE LA DOAR CÂTEVA ORE DE LA FURT
Lucrători din cadrul Poliţiei Oraşului Oraviţa au depistat suspectul unui furt la doar câteva ore de la comiterea acestuia.
În după-amiaza zilei de 26.06.2011, poliţiştii au fost sesizaţi prin apelul unic de urgenţă 112, de către P.MIHAI, cu privire la faptul că persoane necunoscute i-au spart geamul lateral al autoturismului său parcat în Piaţa Agroalimentară şi i-au fost sustrase un telefon mobil şi un portofel cu documente.
Cu ocazia cercetărilor, efectuate de echipa operativă deplasată la faţa locului, s-a reuşit identificarea suspectului, acesta fiind C.DANIEL, de 18 ani.
Bunurile au fost recuperate şi predate părţii vătămate.
În cauză s-a întocmit un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt.








PURTĂTOR DE CUVÂNT
Agent de poliţie
CĂRBUNARU ANCUŢA-RAMONA

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu