joi, 23 iunie 2011

BULETIN DE PRESĂ

FURTURI LA DOSAR
Lucrători din cadrul Poliţiei Municipiului Caransebeş au identificat suspectul mai multor infracţiuni de furt în noaptea de 21/22.06.2011, în jurul orelor 02.00, la scurt timp după comiterea infracţiunilor.
Poliţiştii au fost sesizaţi de către I.LUCIA, despre faptul că persoane necunoscute i-au sustras din apartamentul situat pe strada Racoviţei, suma de 1100 de euro şi un telefon mobil.
În urma verificărilor efectuate s-a constatat că suspectul a plecat cu un taxi spre Timişoara, autoturismul fiind identificat pe raza localităţii Constantin Daicoviciu. Când suspectul s-a simţit „încolţit”, a deschis portiera maşinii şi a fugit. Oamenii legii au pornit pe urmele lui, iar lângă un gard a fost reţinut.
La controlul asupra lui Z.M., de 17 ani, a fost găsit un portofel în care se afla suma de 2087 de lei, două chei de lacăt şi ţigări.
Tânărul a declarat că a sustras valuta şi un telefon mobil, valută pe care a schimbat-o la o staţie de carburant, iar telefonul l-a aruncat din taxi pe ruta Caransebeş – Timişoara.
În urma cercetărilor efectuate s-a constatat că tânărul în aceeaşi noapte mai pătruns într-un imobil de unde a sustras o geantă în care se aflau documente, un telefon mobil şi 50 de lei. Banii au fost recuperaţi, însă restul bunurilor au fost aruncate.
Z.M. a mai sustras şi o bicicletă pe care a abandonat-o pe strada Ardealului, fiind recuperată de poliţişti.
În prezent oamenii legii desfăşoară activităţi de cercetare sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat în formă continuată.

CU MOTOCICLUL ÎN ACCIDENT
În dimineaţa zilei de 22.06.2011, Poliţia Municipiului Reşiţa, a fost sesizată cu privire la producerea unui accident rutier pe bulevardul Republicii.
Poliţiştii deplasaţi la faţa locului au constatat, în urma cercetării la faţa locului, că A.MARIAN, de 22 de ani, în timp ce conducea un motociclu din direcţia Renk spre Victoria, s-a dezechilibrat şi a căzut pe partea carosabilă. Permisul de conducere pentru categoria „A” l-a obţinut cu doar două zile înainte de accident.
În urma accidentului a rezultat vătămarea tânărului, care a fost transportat la Spitalul Judeţean Reşiţa pentru îngrijiri medicale, fără a fi necesară internarea.
În timpul accidentului conducătorul motociclului purta casca de protecţie, iar la testarea cu aparatul alcooltest rezultatul a fost negativ.
În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducere a unui motociclu cu o putere mai mare de 25 kw, având o experienţă mai mică de doi ani pentru categoria „A”.

CU MOPEDUL PE SPAŢIUL VERDE
În seara zilei de 22.06.2011, Postul de Poliţie Vărădia a fost sesizat cu privire la producerea unui accident rutier pe raza localităţii Mercina.
În urma verificărilor efectuate s-a constatat că în timp ce M.MIHAELA, de 35 de ani, conducea un moped, nu a adaptat viteza de deplasare într-o curbă şi s-a răsturnat pe spaţiul verde.
În urma accidentului a rezultat rănirea uşoară a conducătoarei mopedului care a fost transportată la Spitalul Oraviţa iar ulterior la Spitalul Judeţean Reşiţa pentru îngrijiri medicale.
Din primele cercetări rezultă faptul că femeia nu purta casca de protecţie în momentul producerii accidentului.





PURTĂTOR DE CUVÂNT
Agent de poliţie
CĂRBUNARU ANCUŢA-RAMONA

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu