vineri, 24 iunie 2011

BULETIN DE PRESĂ


LEMNUL LA CONTROL
În cadrul unei acţiuni desfăşurate de lucrători ai Compartimentului Delicte Silvice împreună cu reprezentanţi din Direcţia Silvică Caraş-Severin, în data de 23.06.2011, privind circulaţia materialului lemnos, prevenirea şi descoperirea faptelor prevăzute de Codul Silvic, au fost aplicate două sancţiuni contravenţionale în valoare de 5000 de lei si confiscaţi 6 m3 de lemn.
Cele două sancţiuni contravenţionale au fost aplicate pentru transportarea de material lemnos fără a avea documente de însoţire.
Poliţiştii au fost prezenţi pe drumurile publice şi forestiere de pe ruta Reşiţa – Oraviţa - Sasca Montană.
D.I. a fost depistat de oamenii legii în timp ce transporta cu un camion material lemnos fără documente de însoţire. Conducătorul auto a fost sancţionat contravenţional cu suma de 3000 de lei, iar lemnul a fost confiscat.

ÎMBIBAŢIE LA DOSAR
Poliţiştii rutieri au depistat un tânăr de 23 de ani, care conducea un autoturism fiind sub influenţa băuturilor alcoolice.
B.ADRIAN conducea autovehiculul pe Pasajul Superior Nera din municipiul Reşiţa, însă a pierdut controlul vehiculului şi a lovit un coş ornamental de pe trotuar.
La testarea cu aparatul alcooltest a conducătorului auto, a rezultat o concentraţie de 1,10 mg/l alcool pur în aerul expirat, fiind condus la Spitalul Judeţean Reşiţa unde i s-au recoltat probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.
În cauză s-a întocmit un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducere pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană având o concentraţie alcoolică de peste 0,80 g/l alcool pur în sânge.

PURTĂTOR DE CUVÂNT
Agent de poliţie
CĂRBUNARU ANCUŢA-RAMONA

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu