joi, 30 iunie 2011

BULETIN DE PRESĂ




DOUĂ CONCENTRAŢII LA DOSAR
În cadrul unei acţiuni desfăşurate de poliţiştii rutieri pe raza localităţii Zlatiţa în cursul zilei de 29.06.2011, a fost depistat un bărbat de 40 de ani, în timp ce conducea un autoturism fiind sub influenţa băuturilor alcoolice.
La testarea cu aparatul alcooltest a bărbatului a rezultat o concentraţie de 0,83 mg/l alcool pur în aerul expirat, fiind condus la Spitalul Moldova Nouă unde i-au fost recoltate două probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.
După câteva ore un alt bărbat, în vârstă de 52 de ani, a fost depistat în timp ce conducea un autoturism sub influenţa băuturilor alcoolice.
G.VASILE, a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultând o concentraţie de 0,50 mg/l alcool pur în aerul expirat. Bărbatului i-au fost recoltate două probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.
În ambele cazuri se continuă cercetările sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducere pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană având o îmbibaţie alcoolică de peste 0,80 g/l alcool pur în sânge.

CU MOPEDUL ÎN PARAPET
Lucrători din cadrul Poliţiei Staţiunii Băile Herculane au fost sesizaţi în după-amiaza zilei de 29.06.2011, cu privire la producerea unui accident rutier produs pe DN 67.
Echipa deplasată la faţa locului, a constatat că în timp ce M.B., în vârstă de 14 ani, conducea un moped din direcţie Pecinişca spre DN 6, nu a adaptat viteza de deplasare într-o curbă la stânga, a pierdut controlul vehiculului şi s-a lovit de un parapet din metal.
În urma accidentului a rezultat vătămarea corporală a conducătorului mopedului şi a pasagerului G.A., de 15 ani.
Ambii au fost transportaţi la Spitalul Municipal Orşova pentru a li se acorda îngrijiri medicale, refuzând internarea.
Din primele verificări se pare că cei doi purtau casca de protecţie în momentul producerii accidentului.
În cauză se continuă cercetările sub aspectul săvârşirii infracţiunii de vătămare corporală din culpă.







PURTĂTOR DE CUVÂNT
Agent de poliţie
CĂRBUNARU ANCUŢA-RAMONA

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu