marți, 8 februarie 2011

Trei noi membrii ȋn Asociația Profesională a Companiilor de Securitate

Adunarea Generală a APCS a decis acceptarea ȋn asociație a firmelor Civitas PSG din Craiova, Magic Safe Security din Piteşti şi RPG Security Center din Bucureşti, ca urmare a cererii acestora şi a analizei standardelor profesionale şi de business ȋndeplinite de aceste companii.
Ȋn acest moment, cele 6 companii membre APCS concentrează peste 15.000 de angajați şi o cifră de afaceri de peste 115 milioane Euro.
Asociația Profesională a Companiilor de Securitate ȋncearcă ȋn mod constant să dezvolte un model de cultură de securitate ȋn care să existe standarde profesionale ridicate, agenți de securitate bine pregătiți şi corespunzător remunerați, servicii de securitate profesionale .“Dorim să ne ȋmplicăm activ ȋn toate aspectele legate de industria de securitate. APCS nu este o organizatie de tip ȋnchis. Cei trei noi membrii cu angajați ȋntre 90 şi 1600, precum şi faptul că doi sunt localizați ȋn teritoriu arată fără dubiu deschiderea noastră către orice companie care respectă aceleaşi standarde şi care are aceleasi idealuri cu firmele fondatoare. Orice companie care este decisă să participe la efortul nostru de a regândi securitatea privată este aşteptată ȋn randurile noastre” a declarat Adrian Baciu, presedintele APCS.
Conform evidențelor IGPR şi COESS, ȋn România funcționează 1300 de firme de securitate privată, acestea având ȋn jur de 100.000 de angajati.

Adrian Baciu,
Președinte
Asociația Profesională a Companiilor de Securitate
strada Londra 32, etaj 1, sector 1
Telefon/Fax: 021 230 4124
Mobil: 0727 308 209
E-mail: a.baciu@apcs.ro / office@apcs.ro
www.apcs.ro


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu