joi, 24 februarie 2011

BULETIN DE PRESĂ

AU FOST IDENTIFICAŢI
În data de 22.02.2011 Poliţia Staţiunii Băile Herculane a fost sesizată de către P.ALFRED din Orşova, judeţul Mehedinţi, cu privire la faptul că autori necunoscuţi au pătruns prin efracţie într-o clădire care-i aparţine şi au sustras bunuri în valoare de 6000 lei.
În urma cercetărilor efectuate de către poliţişti au fost identificaţi suspecţii ca fiind C.DANIEL DORIN de 22 de ani, S.SORIN de 35 de ani şi S.A., 15 ani, toţi trei din Băile Herculane.
Bunurile sustrase au fost recuperate şi predate părţii vătămate.
În cauză s-a întocmit un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat.

A TĂIAT ILEGAL ARBORI

În data de 23.01.2011, în jurul orelor 15.00, lucrători din cadrul Postului de Poliţie Ocna de Fier împreună cu poliţişti din cadrul Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Caraş-Severin – Compartimentul Delicte Silvice au organizat şi desfăşurat o acţiune pe linia transportului de material lemnos.
Poliţiştii l-au surprins pe O.VASILE de 54 ani, din Bocşa, care a tăiat fără drept un număr de patru arbori de esenţă anin şi jugastru.
În cauză s-a întocmit un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tăiere ilegală de arbori nemarcaţi, iar cantitatea de material lemnos a fost lăsată în custodie Ocolului Silvic din Bocşa.




PURTĂTOR DE CUVÂNT
Agent de poliţie
CĂRBUNARU ANCUŢA-RAMONA

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu