miercuri, 23 februarie 2011

BULETIN DE PRESĂ

CONDUCĂTORI AUTO CU DOSARE PENALE
În data de 21.02.2011, în jurul orelor 16.00, lucrători din cadrul Poliţiei Băile Herculane în timp ce desfăşurau activităţi de supraveghere şi îndrumare a traficului rutier pe raza localităţii Cornereva, au oprit pentru control un autoturism.
Cu ocazia verificărilor efectuate s-a constatat că autovehiculul a fost condus de V.PETRU de 26 ani, fără a poseda permis de conducere.
În cauză s-a întocmit un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducere pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană fără a poseda permis de conducere.
După aproximativ două ore acelaşi echipaj a oprit pentru control un alt autoturism.
În urma verificărilor s-a stabilit că autovehiculul a fost condus de C.GHEORGHE de 35 ani, însă permisul de conducere i-a fost anulat în luna iulie 2010. la testarea cu aparatul alcooltest a acestuia a rezultat o concentraţie de 0,23 mg/l alcool pur în aerul expirat.
Poliţiştii au întocmit un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducere pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană căreia permisul de conducere i-a fost anulat.

A DOUA „ÎNCERCARE”
În data de 18.02.2011, în jurul orelor 23.30, lucrători din cadrul Poliţiei Municipiului Reşiţa, Biroul Ordine Publică, l-au depistat pe L.VALENTIN, de 40 ani, în timp ce forţa portbagajul unui autoturism situat pe Aleea Herculane fără a putea însă să îl deschidă.
În data de 08.02.2011 L.VALENTIN a fost reţinut pentru 24 de ore, întrucât în noaptea de 07/08.2011 a sustras dintr-un alt autoturism bunuri în valoare de aproximativ 1500 de lei. Prejudiciul a fost recuperat şi predat părţii vătămate. În urma prezentării Parchetului de pe lângă Judecătoria Reşiţa, acestuia i-a fost emisă o ordonanţă privind obligarea acestuia de a nu părăsi localitatea pentru 30 de zile.
Poliţiştii au întocmit un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat.

FURTUL SI DOSARUL
În data de 22.02.2011, în jurul orelor 10.00 lucrătorii Postului de Poliţie Transporturi Feroviare Caransebeş au fost sesizaţi de către C.GHEOERGHE cu privire la comiterea unui furt, de către persoane necunoscute, dintr-un magazin situat în staţia CFR Cornuţel Banat.
În urma cercetărilor efectuate s-a reuşit identificarea suspectului, acesta fiind H.PETRU de 33 ani. Bărbatul a pătruns în magazin prin forţarea uşii de acces şi a sustras un laptop, băuturi alcoolice, cafea şi dulciuri, prejudiciul cauzat fiind de aproximativ 2000 de lei.
O parte din bunurile sustrase au fost găsite la locuinţa acestuia.
În cauză s-a întocmit un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat.

ALCOOLUL LA VOLAN
În data de 23.02.2011, în jurul orei 01.00, poliţiştii rutieri au oprit un autoturism pentru control pe bulevardul Republicii din municipiul Reşiţa.
În urma verificărilor efectuate s-a stabilit că autovehiculul a fost condus de C.ANDRE de 32 ani, iar la testarea cu aparatul alcooltest a acestuia a rezultat o concentraţie de 0,45 mg/l alcool pur în aerul expirat. Conducătorul auto a fost condus la Spitalul Judeţean Reşiţa în vederea recoltării de probe biologice şi stabilirii alcoolemiei.
În cauză s-a întocmit un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducere pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană având o îmbibaţie alcoolică de peste 0,80 g/l alcool pur în sânge.





PURTĂTOR DE CUVÂNT
Agent de poliţie
CĂRBUNARU ANCUŢA-RAMONA

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu