joi, 17 februarie 2011

BULETIN DE PRESĂ

FURTUL ARE PICIOARE SCURTE
În data de 16.02.2011, în jurul orelor 07.00, lucrătorii de poliţie din cadrul Postul de Poliţie Transporturi Feroviare Caransebeş, au fost sesizaţi despre faptul că persoane necunoscute au spart un geam de la un chioşc alimentar situat în Staţia CF Caransebeş şi au sustras mai multe bunuri şi bani.
În urma activităţilor desfăşurate de poliţişti a fost identificat suspectul furtului, acesta fiind P.COSMIN-IOAN, de 23 ani. Asupra acestuia s-au găsit bunurile sustrase, constând în produse alimentare, ţigări precum şi suma de 100 lei.
Prejudiciul în valoare de 310 lei a fost recuperat în totalitate fiind restituit părţii vătămate.
În cauză s-a întocmit un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat.

TRACTOR LOVIT DE UN TREN MARFAR
În data de 16.02.2011, în jurul orelor 14.00, Serviciul Judeţean de Poliţie Transporturi Caraş-Severin a fost sesizat telefonic despre faptul că între staţiile CF Brebu şi Valea Deni, trenul de marfă 93931 care circula pe secţia de CF 915 Caransebeş-Reşiţa, la un pasaj agricol neamenajat a lovit un tractor care s-a angajat în trecerea peste calea ferată fără a se asigura.
Echipa operativă deplasată la faţa locului a constatat că locomotiva trenului de marfă a surprins un tractor agricol cu remorcă ce transporta lemne de foc.
În urma coliziunii tractorul a fost rupt pe jumătate şi din cauza acroşării şi târârii au fost rupte balustradele de la un podeţ din apropiere.
Linia de cale ferată nu a fost avariată iar circulaţia trenurilor s-a desfăşurat în condiţii normale.
Autovehiculul a fost condus de Z.IOAN de 23 ani, iar în remorcă se mai aflau alte trei persoane, toţi patru reuşind să sară din tractor înainte de a se produce accidentul fără a fi răniţi.
În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de distrugere şi semnalizare falsă.




FĂRĂ PERMIS DE CONDUCERE
În data de 16.02.2011, în jurul orelor 15.30, pe strada Binişului din oraşul Bocşa, a fost depistat D.DORINEL de 43 ani, din Reşiţa, în timp ce conducea un autoturism fără a poseda permis de conducere.
În cauză s-a întocmit un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducere pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană fără a poseda permis de conducere.

A FĂCUT SCANDAL
În data de 16.02.2011, în jurul orelor 16.30, Poliţia Municipiului Caransebeş a fost sesizată prin apelul unic de urgenţă 112 despre faptul că în incinta unui complex auto persoane necunoscute au lovit angajaţii.
Poliţiştii deplasaţi la faţa locului au constatat că B.ANDREI de 23 ani, s-a deplasat la showroomul societăţii auto, unde în urma unei altercaţii cu un angajat, pe care l-a lovit, a provocat distrugeri, prin spargerea geamului unei uşi de tip termopan şi distrugerea unei porţiuni din rigipsul unui stâlp.
Angajatul a necesitat îngrijiri medicale, fiind internat la Spitalul de Urgenţa Caransebeş.
La externare victima va depune şi o plângere la Poliţia Municipiului Caransebeş împotriva agresorului pentru săvârşirea infracţiunii de lovire şi alte violenţe.
Poliţiştii au întocmit deja un dosar penal pentru săvârşirea infracţiunii de distrugere.

ALCOOLUL ŞI DOSARUL
În data de 17.02.2011, în jurul orelor 01.30, poliţiştii rutieri l-au depistat pe P.Z. în vârstă de 21 ani, în timp ce conducea un autoturism pe strada Timişoarei din municipiul Reşiţa având o concentraţie de 0,44 mg/l alcool pur în aerul expirat la testarea cu aparatul alcooltest.
Conducătorul auto a fost condus la Spitalul Judeţean Reşiţa unde i-au fost recoltate două probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.
În cauză s-a întocmit un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârşirii in fracţiunii de conducere pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană având o concentraţie de peste 0,80 g/l alcool pur în sânge.





PURTĂTOR DE CUVÂNT
Agent de poliţie
CĂRBUNARU ANCUŢA-RAMONA

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu