duminică, 10 octombrie 2010

BULETIN INFORMATIV

Asanare de muniţie
In data de 07 octombrie , echipa pirotehnică din cadrul ISU “Semenic” a fost solicitată să intervină, în comuna Şopotu Nou,unde a fost găsit un proiectil perforant cal.75 mm.Muniţia a fost cercetată, ridicată şi transportată în vederea distrugerii la depozitul de la SC Arsenal Sa Reşiţa.

ISU SEMENIC atrage atenţia asupra faptului că muniţia neexplodată constituie un real pericol, manevrarea acesteia de către persoane neautorizate poate avea consecinţe grave.
Agenţii economici care au ca obiect de activitate achiziţionarea de fier vechi sunt rugaţi să fie atenţi şi să anunţe instituţiile abilitate în cazul în care cineva intenţionează să comercializeze muniţie sau elemente de muniţie.



Incendiu la Vălişoara
Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă „SEMENIC” al judeţului Caraş-Severin a fost solicitat să intervină, joi 07 octombrie, pentru stingerea unui incendiu produs la o anexă gospodărească în localitatea Vălişoara - comuna Bucoşniţa. La faţa locului au fost deplasate trei echipaje de pompieri militari, din cadrul Detaşamentului Caransebeş, care au acţionat, la localizarea şi lichidarea incendiului.
Cauza probabilă a incendiului o constituie un coş de fum neprotejat termic ,în urma incendiului arzând acoperişul anexei, pe o suprafaţă de 200 mp,8 tone de fân şi o bicicletă. Valoarea bunurilor salvate se ridică la 90.000 lei, iar a celor distruse la 20.000 mii lei.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu