marți, 5 octombrie 2010

BULETIN DE PRESĂ


AU TĂIAT ŞI FURAT MATERIAL LEMNOS DIN REZERVAŢIA CHEILE NEREI - BEUŞNIŢA
În data de 04.10.2010, în jurul orelor 17.00, Postul de Poliţie Comunală Bozovici a fost sesizat cu privire la faptul că în rezervaţia Cheile Nerei – Beuşniţa, în zona Gura Izvorului, de pe raza comunei, au fost depistate trei persoane care au tăiat material lemnos, respectiv arbori de pe picior.
Echipa operativă deplasată la faţa locului a constatat că H.GHEORGHE, de 29 ani din Bozovici, F.MARIANO de 47 ani şi F.DANIELE, de 22 ani, ambii domiciliaţi în Italia, au tăiat un număr de 37 arbori de esenţă carpen şi fag nemarcaţi.
Cele trei persoane au declarat că sunt angajaţii unei societăţi comerciale care exploatează calcar în zonă şi au tăiat arborii pentru a desface un drum escavatorului cu care urmau să desfacă de pe un versant roca de calcar.
Celor trei le-a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de furt şi tăiere fără drept de arbori din fondul forestier naţional.

ACCIDNET RUTIER PE DN 58
În data de 04.10.2010, în jurul orelor 23.30, în timp ce M.MARIAN, de 28 ani, domiciliat în localitatea Casin, judeţul Bacău, conducea un autoturism pe DN 58, din direcţia Caransebeş spre Reşiţa, nu a adaptat viteza la condiţiile de drum, carosabilul fiind umed şi într-o curbă deosebit de periculoasă a pierdut controlul autovehiculului părăsind partea carosabilă.
În urma accidentului a rezultat rănirea uşoară a conducătorului auto şi a pasagerei N.NICOLETA IULIA, de 30 ani, din Bocşa, care au fost transportaţi la Spitalul Judeţean de Urgenţă Reşiţa pentru îngrijiri medicale nefiind necesară internarea acestora.
Conducătorul auto a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind negativ.
În cauză se continuă cercetările cu privire la săvârşirea infracţiunii de vătămare corporală din culpă.


PURTĂTOR DE CUVÂNT
Agent de poliţie
CĂRBUNARU ANCUŢA-RAMONA

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu