joi, 14 octombrie 2010

BULETIN DE PRESĂ

ACCIDENT RUTIER PE DN 57
În data de 12.10.2010, în jurul orelor 07.30, Poliţia Oraşului Oraviţa, a fost sesizată cu privire la producerea unui accident rutier pe DN 57, între Oraviţa şi Moldova Nouă.
Echipa de cercetare deplasată la faţa locului a constatat că B. DORINA CAMELIA, de 30 ani, din Oraviţa, în timp ce conducea un autoturism, din cauza neatenţiei a pierdut controlul autoturismului, a pătruns pe contrasens, unde a intrat în coliziune cu un autovehicul condus de D. ZVONCO de 35 ani, din Pojejena.
În urma accidentului a rezultat rănirea uşoară a celor doi conducători auto, D.ZVONCO fiind transportat la Spitalul Judeţean Reşiţa iar B.DORINA la Spitalul Municipal Timişoara.
Celor doi le-au fost recoltate probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.
În cauză se efectuează cercetări cu privire la săvârşirea infracţiunii de vătămare corporală din culpă.

RĂNIT UŞOR DUPĂ CE S-A IZBIT DE UN COPAC CU AUTOTURISMUL
În data de 12.10.2010, în jurul orelor 18.15, Poliţia Municipiului Caransebeş a fost sesizată prin apelul unic de urgenţă cu privire la faptul că pe raza localităţii Sacu, a avut loc un accident rutier soldat cu rănirea unei persoane.
În urma verificărilor efectuate s-a stabilit că în timp ce C.EMIL IONEL, de 72 ani, din Timişoara, conducea un autoturism, din cauza neatenţiei a intrat pe contrasens, a părăsit partea carosabilă şi s-a izbit de un copac.
În urma accidentului a rezultat rănirea gravă a conducătorului auto care a fost transportat la Spitalul de Urgenţă Caransebeş pentru îngrijiri medicale. În urma testării cu aparatul alcooltest a lui C.EMIL IONEL rezultatul a fost negativ.

A TRAS MAI MULTE FOCURI DE ARMĂ ÎNTR-UN INDICATOR RUTIER
În data de 12.10.2010, în jurul orelor 18.00, Poliţia Municipiului Reşiţa a fost sesizată telefonic de către Postul de Jandarmi Montan de pe muntele Semenic, cu privire la faptul că V.NICOLAE de 59 ani, din Timişoara, a tras mai multe focuri de armă într-un indicator rutier.
Echipa operativă deplasată la faţa locului a constatat că bărbatul deţinea un pistol, 22 cartuşe şi două încărcătoare.
V.NICOLAE este deţinător al unui permis de armă tip B ( pentru autoapărare), fiind autorizat să deţină armă.
Pe numele bărbatului poliţiştii au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de uz de armă letală fără drept şi distrugerea, degradarea sau aducerea în stare de neîntrebuinţare a indicatoarelor, semafoarelor sau amenajărilor rutiere, iar pistolul, cele 22 de cartuşe cu glonţ de calibru 9,19 mm, încărcătoarele şi şase tuburi găsite la faţa locului au fost ridicate în vederea cercetărilor.





PURTĂTOR DE CUVÂNT
Agent de poliţie
CĂRBUNARU ANCUŢA-RAMONA

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu