luni, 30 aprilie 2012

MIKE SECURITY GROUP

Compania a luat fiinta in anul 2010 cu intentia de a avea o dezvoltare zonala, intr-o piata in care este inca nevoie de solutii integrate de securitate, de servicii de calitate si de cele mai performante produse in domeniul securitatii private. Din 04.09.2011 firma MIKE SECURITY GROUP S.R.L. a absorbit S.C. MIKE SECURITY S.R.L. şi implicit grupul de firme PAD CONSULT , respectiv S.C. PAD CONSULT SYSTEM S.R.L. si S.C. PAD CONSULT GUARD S.R.L., ambele firme fiind licentiate. In aceasta perioada am elaborat, experimentat si implementat solutii de securitate, am dat dovada de ambitie si profesionalism si am prestat servicii de calitate, ceea ce a facut ca sa avem un portofoliu important de clienti si o cifra de afaceri considerabila. Astazi suntem una din principalele companii ce activeaza in industria de securitate si un important jucator pe piata de securitate privata a Romaniei. Operam in zece judete: Caras-Severin, Timis, Arad, Hunedoara, Bihor, Sălaj, Maramureş, Satu Mare, Cluj, Sibiu, Brasov, Harghita, Alba, Mehedinţi, Gorj, Vâlcea, Ilfov, precum si in Municipiul Bucuresti cu un numar de peste 550 de angajati. Ne dezvoltam odata cu clientii nostrii actuali si potentiali. Compania este detinatoarea unor tehnologii de inalata calitate si inovatie, implementate sub conducerea si consilierea unor specialisti in domeniu. Dispunem de o flota suficienta si diversificata pentru nevoile operative ale societatii si investim continuu in dezvoltarea ei. Experienta celor opt ani ne-a facut sa intelegem ca orientarea spre nevoile clientilor este cel mai important indicator si dorim in continuare sa furnizam servicii integrate de securitate, caracterizate prin excelenta operationala. Cautam permanent sa ridicam standardele in ceea ce priveste eficienta si rentabilitatea in beneficiul clientilor si angajatilor.Urmarim sa devenim lideri in piata prin servicii de calitate, personalizate in functie de necesitatile si cererile fiecaruia dintre clientii nostrii.
Societatea acopera intreaga gama de produse si servicii necesare pentru a raspunde cererilor de pe piata romaneasca, indreptandu-se cu predilectie catre clienti mari, mijlocii si mici care urmaresc sa beneficieze de un mediu de securitate sigur fara a fi nevoiti sa angajeze pentru aceasta costuri uriase. Activitatea principala conform codificarii (ordin 337/2007): – Activitati de protectie si garda – 8010. Activitati secundare conform codificarii: - Activitati de servicii privind sistemele de securitate – 8020; - Alte activitati profesionale, stiintifice si tehnice (consultanta in domeniul securitatii private) - 7490. DOMENIUL DE ACTIVITATE : 1. Paza si protectia persoanelor, obiectivelor, bunurilor si valorilor si consultanta ; 2. Monitorizare sistemelor de alarma si interventia la semnalele acestora; 3. Servicii de garda de corp si consultanta in domeniu ; 4. Proiectare, instalare, intretinere sisteme de alarmare la efractie si inceput de incendiu, control acces si CCTV ; 5. Servicii de transport bunuri si valori si consultanta .
Suntem o companie condusa de o echipa AMBITIOASA care a acumulat o indelungata experienta in domeniul securitatii private. MISIUNEA noastra este : - Sa ne dezvoltam intr-o piata in care este nevoie de solutii integrate de securitate, de servicii de calitate si de cele mai performante produse in domeniul securitatii private; - Sa conducem o companie eficienta stabila financiar si cu costuri optimizate; - Sa ridicam compania pentru a fi cunoscuta si de incredere la nivel national; - Sa promovam in companie valorile, ambitia, competenta, interesul, proactivitatea angajatilor si responsabilitatea sociala. DIRECTII DE ACTIUNE: - Ridicarea standardelor serviciilor oferite clientilor ; - Oferirea de solutii particularizate nevoilor clientilor ; - Sprijinirea clientilor in luarea deciziilor corecte privind securitatea; - Servicii profesionale oferite cu personal calificat ; - Imbunatatirea pas cu pas a structurilor operative; - Permanenta actualizare a instrumentelor de lucru ; - Proces continuu de invatare . Compania noastra este permanent preocupata de a prelua riscurile insecuritatii pentru ca oamenii, mediul de afaceri,institutiile publice si private sa se poata concentra neperturbati asupra activitatilor profesionale sau recreative.
Pentru ca am elaborat, experimentat si implementat solutii de securitate, am dat dovada de RESPECT, LOIALITATE, si RASPUNDERE si am prestat servicii de calitate, a facut ca sa avem un portofoliu important de clienti, cum ar fi: STATII ELECTRICE 1.ENEL DISTRIBUTIE in judetele Caras, Timis, Hunedoara, Arad: control-acces (receptie), paza exterior, monitorizare, interventie, service sisteme de securitate; 2.ENEL SERVICII in judetele Caras, Timis, Hunedoara, Arad: control-acces (receptie), paza exterior si parcari, monitorizare, interventie, service sisteme de securitate; 3.ELECTRICA SERV in judetele Brasov, Sibiu, Caras, Timis, Hunedoara, Arad: control-acces (receptie),paza exterior, monitorizare, interventie service sisteme de securitate; 4.TRANSELECTRICA in judetele Brasov, Sibiu, Harghita, Mures, Alba: paza exterior si interior, monitorizare, interventie service sisteme de securitate . INSTITUTII FINANCIAR- BANCARE 5.BANCA TRANSILVANIA S.A.: paza , monitorizare, interventie service sisteme de securitate ; 6.BANC POST S.A.: paza interior si parcari, monitorizare, interventie, service sisteme de securitate ; 7.BANCA CARPATICA S.A. UNICREDIT TIRIAC: paza interior, monitorizare, interventie, service sisteme de securitate; 8.OTP BANC: paza interior, monitorizare, interventie, service sisteme de securitate; 9.RAIFFEISEN BANK: paza interior, monitorizare, interventie; 10.INTENSA SAN PAULO BANK :paza interior, monitorizare, interventie, service sisteme de securitate; 11.B.C.R.: monitorizare, interventie, patrulare; 12.ALPHA BANK: monitorizare, interventie; 13.BANCA ROMANEASCA: monitorizare, interventie, service sisteme de securitate; 14.PIRAEUS BANK : paza OBIECTIVE ECONOMICE SI INDUSTRIALE 15. AUTO ALEX : paza; 16. ATLASIB : paza, monitorizare si interventie; 17. A.J.O.F.M. Caras-Severin : paza,control acces, monitorizare si interventie; 18.FABRICA DE BERE HEINEKEN Hateg : paza interior/exterior, control acces, monitorizare si interventie; 19. MINA DE AUR BRAD: paza, monitorizare si interventie. INSTITUTII DE INVATAMINT 20. UNIVERSITATEA SPIRU HARET : pza, control acces, monitorizare si interventie; 21. COLEGIUL ECONOMIC AL BANATULUI: paza, control acces, monitorizare si interventie; 22. UNIVERSITATEA DE STAT „EFTIMIE MURGU” : paza, control acces, monitorizare si interventie; 23. LICEUL BANATULUI MONTAN : paza, control acces, monitorizare si interventie; 24. INSTITUTUL DE PROIECTARI DEVA : paza, control acces, monitorizare si interventie. S.C. MIKE SECURITY GROUP S.R.L. Codul Unic de Inregistrare 27441475/2011, atribut RO; Numar de ordine in Registrul Comertului J11/396/29.09.2011, Adresa: ROMANIA, REŞIŢA, B-dul Republicii, Nr.11, Sc.1, Ap.4 Tel./Fax : 0255.228.662

Un comentariu:

  1. http://www.mesagerulhunedorean.ro/in-pragul-disperarii-nu-si-au-primit-salariile-de-trei-luni/#comment-83829

    RăspundețiȘtergere