joi, 11 noiembrie 2010

ŞI BĂUT ŞI FĂRĂ PERMIS DE CONDUCERE LA VOLANUL UNEI AUTOUTILITARE


În data de 10.11.2010, în jurul orelor 14.30, lucrători din cadrul Biroului Rutier Caransebeş în timp ce desfăşurau activităţi de supraveghere şi îndrumare a traficului rutier pe Calea Severinului din municipiu, au oprit pentru control o autoutilitară cu numere de înmatriculare provizorii.
În urma verificărilor efectuate s-a stabilit că autovehiculul a fost condus de G. CONSTANTIN CRISTIAN, în vârstă de 39 ani, domiciliat în localitatea Oţeleni, judeţul Iaşi, fără a poseda permis de conducere.
La testarea cu aparatul alcooltest a conducătorului auto a rezultat o concentraţie de 0,41 mg/l alcool pur în aerul expirat, fiind condus la Spitalul Municipal Caransebeş unde i-au fost recoltate probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.
Poliţiştii i-au întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de conducere pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană fără a deţine permis de conducere şi conducere pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană care are o îmbibaţie alcoolică de peste 0,80 g/l alcool pur în sânge.

PURTĂTOR DE CUVÂNT
Agent de poliţie
CĂRBUNARU ANCUŢA-RAMONA

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu