luni, 8 noiembrie 2010

„Sfârşit de săptămână, la ISU SEMENIC”


Sâmbătă, 06.11.2010
Trei echipaje de pompieri militari şi voluntari au intervenit pentru localizarea şi lichidarea unui incendiu izbucnit la o casă particulară din oraşul Anina. În ciuda efortului depus de pompieri locuinţa nu a mai putut fi salvată. Cauza probabilă de aprindere o constituie un scurtcircuit electric.
Efective din cadrul Secţiei de Pompieri Moldova Nouă au intervenit, pe DN 57, pentru stingerea unui incendiu izbucnit la un camion încărcat cu două tone de rumeguş. Potrivit observaţiilor, făcute la faţa locului, incendiul a pornit de la un scurtcircuit produs la un conductor electric. Nu au fost înregistrate victime.
Pe raza localităţii Cornuţel exista riscul ca un incendiu de litieră să devină unul de pădure. Pentru limitarea focului au acţionat pompieri militari din cadrul Detaşamentului Caransebeş.

Duminică, 07.11.2010
Secţia de Pompieri Moldova Nouă a intervenit la stingerea unui incendiu la vegetaţie uscată ce a afectat două hectare de teren şi punea în pericol câteva livezi cu pomi fructiferi. Incendiul se manifesta în zona str. Nicolae Bălcescu din oraşul Moldova Nouă.
La Rusca Teregova, urmare a unei acţiuni intenţionate de incendiere a unei clăi fân, exista riscul de extindere a focului şi la o întreagă gospodărie. Incendiul a fost lichidat fără probleme deosebite. Organele abilitate efectuează cercetări pentru identificarea autorului.


INFORMARE ŞI RELAŢII PUBLICE
Contact: Plt. Anca BALINT

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu