miercuri, 24 noiembrie 2010

BULETIN DE PRESĂ


FĂRĂ PERMIS DE CONDUCERE
În data de 23.11.2010, în jurul orelor 10.00, lucrători din cadrul Biroului Rutier Caransebeş l-au depistat pe C.ŞANDOR, de 32 ani, din Reşiţa, în timp ce conducea un autoturism pe raza localităţii Copăcele, fără a poseda permis de conducere.
Conducătorului auto i-a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de „conducerea unui autovehicul pe drumurile publice de către o persoană, fără a poseda permis de conducere”.

SUSPECŢI DE FURT IDENTIFICAŢI DE POLIŢIŞTI
În data de 23.11.201, lucrătorii Postului de Poliţie Transporturi Feroviare Reşiţa, în urma activităţilor efectuate, au reuşit identificarea a patru suspecţi în săvârşirea a patru furturi de cablu din reţeaua de telecomunicaţii, înregistrate iniţial cu autori necunoscuţi.
Cei patru sunt S.ILIE, de 24 ani, B.ISTVAN, de 25 ani, O.DĂNUŢ, de 24 ani, toţi din Reşiţa şi F.LAYAŞ, de 31 ani, din judeţul Satu Mare. Suspecţii se deplasau pe calea ferată, tăiau cablul cu un ferăstrău electric, iar cantitatea de cupru rezultată din fire au predat-o la diferite centre de colectare a deşeurilor feroase şi neferoase.
Prejudiciul creat este în valoare de aproximativ 9700 lei.
Celor patru poliţiştii le-au întocmit dosare penale.

CU ALCOOLEMIE LA VOLAN
În data de 24.11.2010, în jurul orei 00.30, lucrători din cadrul Poliţiei Municipiului Reşiţa - Biroul Rutier, în timp ce desfăşurau activităţi de supraveghere şi îndrumare a traficului rutier pe Bulevardul Revoluţia din Decembrie, au oprit pentru control un autoturism.
În urma verificărilor efectuate s-a stabilit că autovehiculul a fost condus de L.GHEORGHE, în vârstă de 31 ani, din Caraşova.
La testarea cu aparatul alcooltest a conducătorului auto a rezultat o concentraţie de 0,65 mg/l alcool pur in aerul expirat, fiind condus la Spitalul de Urgenta Reşiţa pentru recoltarea de probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.
Poliţiştii i-au întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducere pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană care are o îmbibaţie alcoolică de peste 0,80 g/l alcool pur în sânge.
PURTĂTOR DE CUVÂNT
Agent de poliţie
CĂRBUNARU ANCUŢA-RAMONA

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu