marți, 2 noiembrie 2010

BULETIN DE PRESĂ

S-AU ALES CU DOSAR PENAL PENTRU CĂ AU ÎNCERCAT SĂ SUSTRAGĂ UN CABLU
În data de 01.11.2010, în jurul orelor 07.30, lucrătorii Postului de poliţie Transporturi Feroviare Reşiţa, cu ocazia executării serviciului de patrulare pe ruta Reşiţa - Caransebeş, i-au surprins pe B.PETRICĂ de 54 ani, din judeţul Neamţ şi B.FLORIN de 18 ani, din Reşiţa, în timp ce încercau să sustragă un cablu de telecomunicaţii pentru a-l vinde.
Celor doi li s-a întocmit dosar penal, fiind cercetaţi în stare de libertate, pentru săvârşirea infracţiunii de tentativă de furt calificat.

A SFÂRŞIT CĂLCAT DE O CĂRUŢĂ
În data de 01.11.2010, în jurul orelor 13.30, lucrătorii Postului de Poliţie Bolvaşniţa, au fost sesizaţi telefonic despre faptul că un bărbat a căzut dintr-o căruţă şi a decedat.
În urma cercetărilor efectuate de echipa operativă deplasată la faţa locului s-a stabilit că M.NICOLAE în vârstă de 78 ani, din Vârciorova, în timp ce se întorcea cu o căruţa încărcată cu fân, a căzut fiind călcat de roţile utilajului. În momentul producerii incidentului, bărbatul era însoţit de soţia sa care se deplasa în spatele căruţei.
În urma efectuării necropsiei, medicul legist va stabili cu exactitate cauzele decesului.

ARESTAT PENTRU VĂTĂMARE CORPORALĂ GRAVĂ
În data de 31.10.2010, în jurul orelor 15.00, Poliţia Oraşului Oraviţa a fost sesizată prin apelul unic de urgenţă 112 despre faptul că un bărbat a fost lovit cu un corp ascuţit în picior în timp ce se afla într-un local din oraş.
Echipa operativă deplasată la faţa locului, în urma cercetărilor efectuate, a stabilit că C.DOREL FLORIN în vârstă de 30 ani, din Oraviţa, în timp ce se afla la o masă dintr-un local împreună cu B.ILIE de 34 ani, din Oraviţa şi alte două persoane, în urma unor discuţii contradictorii cu B.ILIE, a părăsit pentru câteva momente incinta localului. După ce a revenit, C.DOREL FLORIN a scos din buzunar un obiect contondent ascuţit şi l-a lovit pe B.ILIE în zona femurală, provocându-i leziuni ce i-au pus în pericol viaţa.
Victima a fost transportată la Spitalul Oraviţa şi ulterior la Spitalul Judeţean Timişoara.
În data de 31.10.2010 poliţiştii au emis pe numele suspectului o ordonanţă de reţinere pentru o perioadă de 24 de ore, iar în urma prezentării acestuia Judecătoriei Oraviţa, instanţa a decis arestarea preventivă a lui C.DOREL FLORIN pe o perioadă de 29 zile, pentru săvârşirea infracţiunii de vătămare corporală gravă.
În prezent, bărbatul se află în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă din cadrul I.P.J.Caraş-Severin.






PURTĂTOR DE CUVÂNT
Agent de poliţie
CĂRBUNARU ANCUŢA-RAMONA

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu